Hostazor Builder

H

Hostazor olarak sizler için site oluşturucu hizmetimizi yayına almak için bütün çalışmalarımızı tamamladık. Gerekli anlaşmalarımız ve çalışmalarımız sonrasında aktif olarak kullanıma açmış bulunmaktayız. cPanel üzerinden bütün müşterilerimizin kendi sitesini kolay bir şekilde tasarlamasını sağlayan bu hizmetimiz ile html tasarımları kopyalarak istediğiniz düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Hizmetimizi aktif olarak kullanmak için cPanele kullanıcı girişi yaptıktan sonra Yazılım => Hostazor Builder adımlarını takip etmeniz yeterlidir.

Hostazor Builder’i seçtikten sonra karşınıza hangi domain veya subdomain üzerinde işlem yapmak istediğinizi soran sayfada çalışma yapmak istediğiniz domain/subdomaini seçerek hazır şablonların sizi karşıladığı bir sayfa ile karşılacaksınız. 190 ın üzerinde hazır tasarımı kullanabilir Website Import kısmından html tasarım siteleri içeri alarak düzenleme yapabilirsiniz.

Tasarımın üzerine geldiğinizde çıkan yapı 3 lü seçenek ağacı ise Önizleme ile tasarıma gözatmanızı, Guide seçeneği ile size yönetim ve kontrol rehberine göz atma imkanı sağlıyor.

Son olarak 3. olan seç özelliği sayesinde hazır olan tasarımlar üzerinde düzenlemelere başlayabilirsiniz. Tüm içeriği silerek sıfırdan kendi tasarımınız için gerekli adımları atabilirsiniz.

Hostazor Builder ile 45+ dil seçeneği ile sitenizi hazırlayabilir, çoklu dil özelliği olan bir site inşa edebilir, sitenizin içerisine müzik, video entegre edebilir sosyal medya linklerinizi ekleyebilirsiniz.

İlgi çekici tasarımlar yapmak artık sizin elinizde. Tamamı düzenlenebilir kolaylaştırılmış web sitesi oluşturma aracının içerisinde bu sayılanların dışında e-ticaret özellikleri, kolay ödeme yöntemi entegrasyonları, haritalar gibi bir çok özellik bulunmaktadır.

Tüm bu özellikler Türkiye Lokasyon Linux Cloud Hosting paketlerimizde ve Reseller paketlerimizde bulunmaktadır. Sitemiz üzerinden paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: