Hostazor ile Dijital Dönüşüm Çok Kolay!

H

Hostazor, 2019’un ilk çeyreğinin sonuna gelirken dijital dönüşüm alanında yaptığı yeni kampanya ile kullanıcılarına dijital evrene adım atmaları için yeni fırsatlar sunuyor. 2019 yılı ile birlikte insanlar artık çoğu sektörde fiziksel ofisler yerine dijital ofis olan websitelerini tercih etmeye başladı. Bununla birlikte dijital evrende varolmak hayati önem kazandı.

Öncelikle yapmamız gerekenler çok basit. Bu konuda yazılımsal ya da donanımsal herhangi bir bilgisi olmayan kullanıcılar için bile web sitesi oluşturulabilmesi için Hostazor bu dönüşüm paketlerinde Hostazor Web Sitesi Mimarı ürününü de dahil ediyor. İlk adım olarak bu link ile kendimize uygun bir paket seçiyoruz. Hostazor sizin için “kimmis.la – dijital.world – sirket.ltd – dukkan.in ” uzantılarını ücretsiz olarak sağlıyor. Ayrıca her pakette 2 adet email hesabı oluşturma izni de mevcut.

Sonrasında ise siparişiniz onaylanıyor ve aşağıdaki gibi Servislerim bölümünde yer alıyor.

Servislerim Bölümü

Daha sonra ilgili ürüne tıklayarak yönetim menülerine erişiyoruz.

Servis Yönetim Menüsü

Yönetim menülerine eriştikten sonra aşağıdaki görselde kırmızı kutu ile işaretlenmiş olan Siteni Tasarla butonuna tıklayarak WebSite Mimarı’na erişiyoruz.

Servis Yönetim Menüsü

Daha sonra aşağıdaki görseldeki gibi WebSitesi Mimarı’mız açılıyor ve şablon seçerek tasarlamaya başlıyoruz.

Web Site Builder Şablon Seçimi

Şablonu seçtikten sonra karşımıza çıkan ekranda araç çubukları ve sürükle bırak yardımı ile websitemizi dilediğimiz gibi düzenleyebiliriz. Ayrıca düzenleme bölümünde bulunan sağ alt köşedeki soru işareti ile şablonları nasıl düzenleyeceğimize dair detaylı slaytlar ve anlatımlara da kolayca ulaşabiliriz.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: