Hostazor’da Yeni Dönem, Kategorilendirilmiş Hizmet Anlayışı

H

Hostazor olarak bu yılda geçmiş yıllarda olduğu gibi yenilikçi ve inovatif hizmet anlayışımızı devam ettiriyoruz. Yeni yılın ilk güncellemesi olarak da hizmet anlayışımızı kategorilendirerek müşterilerimiz için oluşturduğumuz yeni kategoriler sayesinde, insanların statüsü ve kategorisine göre özel olarak planladığımız şekilde hizmet sağlamaya başlıyoruz.

Öğrenci?‍??‍?

Eğitim süreci devam eden ve bu süreci belge ile doğrulayabilen müşterilerimizin otomatik olarak geçiş yapabildiği statü kategorisidir. Bu statü ile öğrenci olarak hayatına devam eden müşterilerimiz hem eğitimleri hemde kendi kişisel gelişimleri için Hostazor tarafından desteklenir. Öğrenci statüsünde yer alan müşterilerimiz aşağıdaki ayrıcalıklara sahiptir.

  • Öğrenci hesapları, hizmet süresi dolduktan 1 gün sonra askıya alınır ve 7 gün boyunca ödeme yapması beklenir. Bu 7 günlük süreç içersinde verileri silinmez, askı statüsünde tutularak saklanır.
  • Öğrenci Statüsüne sahip müşterilerimiz Reseller Hosting (%30) , Sanal Sunucu (%40) , Timurlengia (%50), Linux Cloud Hosting (%50), .com Alan Adı (%10) indirimlerine sahiptir.
  • Öğrenci statüsüne sahip müşterilerimiz, yüksek öncelikle destek paketi ayrıcalığı ile hizmet alır.

Girişimci?‍??‍?

Girişimciler daima en hızlı hizmet ve en hızlı destek ile projelerinin işler durumda olmasını ister. Hostazor mükemmel altyapısıda girişimciler için ekstra özellikler sağlamaktadır.Girişimci statüsüne sahip olabilmeniz için girişiminize ait tanıtım materyalleri, marka tescil belgesi ya da vergi levhanız ile birlikte info@hostazor.com.tr adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Girişimciler için sağladığımız ayrıcalıklar ;

  • İndirimler ; Reseller Hosting %30, Sanal Sunucu %25, WordPress Hosting %30, Elastic Site Hosting %20, Linux VPS Hosting %40, .com Alan Adı %20, Diğer Ürünler için stok bazlı indirim sağlanmaktadır.
  • Girişimci statüsüne sahip müşterilerimizin hizmetleri, son kullanım tarihinden 2 gün sonra askıya alınır. Bu süreçte ödeme işleminin gerçekleştirilmemesi dahilinde 7 gün sonra hizmet sonlandırılır.
  • Girişimci müşterilerimiz için destek sistemi önceliği yüksektir. Standart destek taleplerinden daha kısa sürede teknik destek sağlanmaktadır.

Esnaf ?‍? ?‍?

Ticaret geleneği olarak esnafımız için global çözümler sunmaya devam ediyoruz. Esnaflarımız için indirimli ürünler, özel destek,  kurumsal çözümler ve çok daha fazlasını Esnaf statüsü paketi altında buluşturduk.Esnaf statüsü kazanabilmeniz için kimliğiniz ve vergi levhanız ile info@hostazor.com.tr adresine başvurmanız yeterlidir.

Esnaf müşterilerimize özel olarak sağladıklarımız;

 

  • İndirimler; Trodon Hosting %40, Reseller Hosting %30, Sanal Sunucu %30, .com uzantılı alan adı kaydı %20, .net uzantılı alan adı kaydı %10, WordPress Hosting %40, Elastic site Hosting %20, Ddos Korumalı Hosting %20, diğer ürünlerde stok durumuna göre özel indirim sağlanmaktadır.
  • Esnaf müşterilerimizin hizmeti son kullanım tarihinden 7 gün sonra suspend edilir, ödeme yapılmaması durumunda son kullanım tarihinden 10 gün sonra hizmet tamamen sunucu üzerinden silinir.
  • Hizmetlerimizde sağladığımız teknik destek düzeyi en yüksek düzey olup, anında müdahale ile tüm sorunlara anında çözümler üretilir.
  • Özel Canlı Destek Hizmeti, Web sitelerinizden maximum dönüşümü elde edebilmeniz için çözüm ortaklarımız ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda işinizi dünyaya açmanız için akıllı tetikleyicilere sahip özel canlı destek sistemi de Hostazor ayrıcalığı ile esnaf müşterilerimizi bekliyor.

Ev Hanımı?‍?

Ev hanımları dijital dönüşümde yalnız değil! Dijital çözümler ve özel destekler Hostazor’da sizi bekliyor. Esnek ödeme planları, indirimler ve bir çok konuda uzman desteği ev hanımları için oluşturulan özel statü grubunda ev hanımlarını bekliyor! Ev Hanımı statüsü için kimlik fotokopiniz ile birlikte Hostazor’a info@hostazor.com.tr adresi üzerinden başvurabilirsiniz. Ev hanımları için sağladığımız özel ayrıcalıklar;

  • Özel Canlı Destek Hizmeti, Web sitelerinizden maximum dönüşümü elde edebilmeniz için çözüm ortaklarımız ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda işinizi dünyaya açmanız için akıllı tetikleyicilere sahip özel canlı destek sistemi de Hostazor ayrıcalığı ile ev hanımı müşterilerimize sağlanmaktadır.
  • İndirimler ; Bütün hosting paketlerinde yıllık alımlarda ücretsiz alan adı kaydı, Linux Cloud Hosting, Trodon Hosting, WordPress Hosting, Reseller Hosting, Sanal Sunucu, Timurlengia ürünlerinde %50 indirim, diğer ürünlerde ise indirim stok durumuna göre yapılmaktadır.
  • Ev Hanımı statüsüne sahip müşterilerimiz hizmetlerinde üst düzey önceliğe sahip destek alabilmektedir.
  • Hizmetin son kullanım tarihinin ardından 2 gün sonra hizmet askıya alınır, 7 gün sonra ise yenileme işlemi yapılmaması durumunda hizmet kalıcı olarak silinir.

 

Geliştirici ?‍??‍?

Geliştiriciler için ihtiyaç duydukları ürünlerde, özel indirimler ve esnek ödeme planları harmanlanarak özel statü grubunda buluşturuldu.Geliştirici statüsü kazanmak için, geliştirmekte olduğunuz projenin github linki ile yada organize ettiğiniz projenin tanıtım içerikleri ile Hostazor’a info@hostazor.com.tr adresi üzerinden başvurabilirsiniz.

Geliştiricilere özel özelliklerimiz ;

  • Geliştiriciler daima öncelikle destek statüsüne sahiptir.
  • İndirimler; Linux VPS Hosting %50, Ddos Korumalı Sanal Sunucu %30, Sanal Sunucu %40, Linux Cloud Hosting %60 ve diğer ürünlerde stok önceliğine göre indirim hakları mevcuttur.
  • Kullandıkları hizmet süresinin son tarihinden 2 gün sonra hizmetleri suspend edilir, 10 gün sonra hizmetin yenilenmemesi durumunda hizmet tamamen silinir.

 

Statü başvuruları 1 Ocak 2018 itibari aktif edilmiştir. Statü sahibi müşterilerimizde, hizmet ve satış sözleşmemizden sorumludur. Daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: