JivoChat ile Müşterilerinizi Mutlu Edin.

J

Şirketinizi ve markanızı temsil eden web sitenizdeki dönüşümler yetersiz mi?

Kullanıcılar çoğu zaman karşılarında bir muhatap bulamadığından ötürü bir markayı tercih etmekten vazgeçer. İnternetteki ofisiniz web sitenizin çok pasif görünmesini istemezsiniz değil mi? İşlek bir cadde de bulunan bir ofisiniz olsa ve siz bu ofisi sürekli kapalı tutsanız bu caddenin işlek olması size fayda sağlar mı?

Bu soruların yanıtını biliyoruz. O nedenle size yeni iş ortağımız JivoChat’i önereceğiz. Hostazor olarak daha önce kullandığımız web sitesi canlı destek sistemlerinde istediğimiz verimi alamıyorduk. Çünkü ziyaretçilere özelleştirilmiş, ziyaretçilerin kendilerini özel hissedeceği bir karşılama sunmuyordu. JivoChat’i keşfettik. JivoChat bize hergün yeni bir özellik sunuyordu. Özellikle satış departmanlarını tek bir platformda toplayan farklı kanal sistemi, Facebook – Telegram – Email – Viber – Web Sitesi – Mobil SDK gibi kanalları sayesinde tüm satış operasyonlarımızı tek bir programda toplayıp, doğru analiz ve hitabet ile müşterilerimiz üzerinden sağladığımız dönüşümleri %80 artırdık.

JivoChat sadece web sitesi üzerinden canlı destek sunmuyor artık! Geri Arama sistemi ile gerçek zamanlı bir çağrı merkezi gibi, masaüstü, mobil ya da tarayıcı uygulamaları üzerinden çağrıları yanıtlayabilirsiniz.  Geri arama sistemi ile çağrıları ister uygulama üzerinden yanıtlayabilir, isterseniz kendi telefon numaranıza yönlendirebilirsiniz.

Web sitenize giriş yapan ziyaretçilerinizi detaylı analiz edin, sitenize kaç kez giriş yaptığını, hangi kaynak üzerinden web sitenize yönlendirildiğini ve hangi sayfaları incelediğini görüp en doğru yanıtları kullanıcılarınıza sunun. Ayrıca sitenize giriş yapan ziyaretçilerinizin konumlarını öğrenip daha doğru teklifler yapabilirsiniz.

Akıllı tetikleyiciler ile kullanıcılarınızın ilgilendiği ürün ve servisler hakkında en doğru teklif ve yanıtları sunun. Akıllı tetikleyiciler, kullanıcılar sitenize giriş yaptığında ilgilendikleri ürün, giriş yaptıkları lokasyon, sitenize yaptığı giriş sayısı ve sitenizde yaptığı aramalara göre belirleyebileceğiniz kurallar sayesinde kullanıcılarınıza en iyi şekilde hitap etmenizi sağlar.  Ayrıca çoklu operatör desteği ile satış ekibinizi koordine etmenizi sağlar. Bu sayede gelen talepleri ve çağrıları kaçırmadan müşterilerinize hitap edebilirsiniz.

CMS ve CRM uygulamalarına entegrasyonu sayesinde JivoChat kullanıcılarınızı en iyi şekilde yönlendirmenize yardımcı olacaktır. CRM entegrasyonu sayesinde JivoChat üzerinden Fatura oluşturabilir ve en iyi şekilde dönüşümlerinizi düzenleyebilirsiniz.

JivoChat rakiplerine göre mobil uyum konusunda üst düzey  bir deneyim sunar. JivoChat sayesinde mobil cihazlar üzerinden giriş yapan kullanıcılarınıza interaktif ve profesyonel bir şekilde destek sağlayabilirsiniz. Neden mobil uyum bu kadar önemli diye soracak olursanız internet kullanıcılarının %60’ı  mobil cihazlar ile erişim sağlayıp alışveriş yapmaktadır.

JivoChat masaüstü uygulaması ile ziyaretçilerinizin sitenizdeki aktivitelerini takip edebilir, sitenize yaptıkları giriş eylemlerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca hangi kaynaklardan giriş yaptıklarına dair de detaylı bilgi istatistik olarak mevcuttur.

Hostazor ziyaretçilerine JivoChat ile birlikte daha iyi hizmet vermeye başladı. Bu süreçte dönüşümlerimiz %80 oranında artış gösterdi. Ayrıca birden fazla kanalı tek bir uygulamada kontrol edebilme imkanı olduğu için de zaman tasarrufumuz oldu. JivoChat ile birlikte Telegram – Facebook – Email  – Telefon Çağrıları – Viber – Web Site aktivitelerini tek bir panel üzerinden kontrol ederek zaman ve etkileşimde büyük değişimler sağladık. JivoChat’in iş ortağı olarak tüm müşterilerimizin de bu sistemden yararlanması için JivoChat ile birlikte güzel bir kampanya hazırladık.

JivoChat’in eşsiz özelliklerinden yararlanıp dönüşümlerinizi artırmak için hemen sizde ekteki link üzerinden “hostazor28” kupon kodunu kullanın, JivoChat’i 28 gün boyunca ücretsiz test edin. Üstelik tam sürüm avantajları 28 gün boyunca ücretsiz!

Hemen siz de JivoChat ile dönüşümlerinizi düzenleyip artırmak için : 28 Günlük Deneme Turuna Katılın

JivoChat ile ilgili soru ve sorunlarınızda hemen bizimle info@hostazor.com.tr adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: