Tek Tıkla Laravel Projenizi Oluşturun!

T

Projeleriniz için canlı testler yapmanız mı gerekiyor? 

Hostazor olarak sağladığımız Linux VPS Hosting ürünümüz ile en uygun fiyatlara Laravel projenizi canlı yayınlamak için bir VPS sunucu edinebilirsiniz. Günümüzde bir çok geliştirici kendine uygun bir altyapı konfigüre etmek için zaman kaybediyor. Fakat Hostazor, bu altyapıyı derleyip geliştiriciler için zaman tasarrufu sağlıyor. VPS Hosting ürünlerimizde şimdilik 140’dan fazla geliştirme kiti mevcut. Tek tıkla 25 saniyede kurulum avantajı, stabil bağlantı hızı ve sağlam altyapısı sayesinde size en iyi şekilde hitap etmesi için derlenen ürünümüz, en uygun fiyatlandırma avantajı ile de ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Özellik belirleme alanından projemize göre ihtiyaç duyacağımız özellikleri belirliyoruz;

Sunucumuz saniyeler içerisinde aktif oluyor.

Ürünümüze yönetim menüsünden ulaşıyoruz;

Ürünümüzü müşteri panelimiz üzerinden yönetebilmemiz mümkündür. Laravel dışında da bir çok geliştirme kiti mevcuttur.

Sunucumuzun kaynak kullanımını, yönetim menülerini müşteri panelimiz üzerindeki servislerim alanında mevcut ilgili ürünün ayarlar bölümü üzerinden görüntüleyebiliriz.

Sunucumuz aktif olduktan sonra Laravel de kurulu olarak teslim edilmektedir. Kurulumlar ortalama olarak 25 saniye sürmektedir. IP adresimiz ile tarayıcı üzerinden projemizi görüntüleyebiliriz.

 

Konsol yönetimi için Putty ve benzeri bir SSH bağlantısı uygulaması ile IP adresiniz ile birlikte root kullanıcısı ve size panelinizde belirtilen şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

VPS Sunucularımızda internet hızı 100 Mbit olarak belirlenmiştir. 

VPS sunucularımızda ayrıca ekstra olarak kontrol paneli, gelişmiş teknik destek eklentileri bulunmaktadır. Bu eklentiler sayesinde kolay yönetim sağlayabilirsiniz.

Hemen bir Linux VPS Hosting ürünü satın almak için Tıklayın. Unutmayın, canlı destek departmanımız sorularınız için daima hazır!

 

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: